maanantai 21. lokakuuta 2013

MONDAY, YOU BASTARD

Tää päivä menee kyllä ihan samaan kastiin taas näiden asioiden kanssa:
-maksalaatikko
-maailman isoin kärpänen lokakuun 20 päivä mun asunnossa
-pommiin nukkkkuminen tänä aamuna
-financial accountin mid-term koe (WTF?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????)
-tämän aamun pommiin nukkuminen
-laki luennot (WTF??????????????????????????????????????????????????!!!)
-kolmen päivän krapula
-se, että päässä soi joku helkkarin miksi naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiset rakastuu renttuihin joka on maailman huonoin biisi ja sen lisäksi totta mitä hittoo miks tää asia on näin onneks poistin puolet taas mun puhelinluettelosta
-ärsyttävät assholet

Lähdin lakin (laen wtf suomi on outo kieli tai sitten mä en vaan osaa sitä) luennolta pois kesken, kun tuli niin pää kipeäksi, en tajua voiko dagen efter vainota kolme päivää, voi näköjään, tätä se vanheneminen on, se ei meinaan tuu yksin.

Sen lisäks oon raahannut tota hevoslauman painosta konetta mukana koko päivän, jos joku yliopistolla olis osannut auttaa sen wifi homman kanssa. Kone ei tullut kuntoon ja minä päätin etten koskaan nosta sitä enää yhtään minnekkään. Tällä hetkellä mietin vaan miten saisin teleportattua kaupasta korillisen hedelmiä, sekä puuroa himppeen ja taiottua tän pääkivun pois, sekä voiko seitsemältä illalla mennä jo nukkumaan?