lauantai 5. lokakuuta 2013

LESS IS MORE

HEY LADS
wadapwadapwadap??
Mä just löysin täältä tallasen postausten ajastus jutun, täähän on loistava keksintö! melkeen yhtä hyvä kuin:
-triple suklaakeksit
-thaimaalainenruoka
-rillit
Ennenku uppoudun näiden pariin (vaikka rehellisesti sanottuna, en kyllä tiiä uskallanko juoda enää mitään muuta kun luomuteetä kaikkien niiden facebookin safkatutkailun jälkeen) teki mieli tulla kirjottamaan muutama rivi. On muuten hirveen vaikeeta jotenin saada suomalaisia lauseita kasaan nykyään, tekis mieli siirtyä kokoaan kirjottaan englanniks, koska se on niin paljon nopeampaa ja helpompaa kun ajanjuoksu kuta kuinkin käy sillä kielellä, mutta minähän en tuu koskaan mun soomalaisia ihania hunjakilppareita hylkäämään, joten no worries! (ei saa sanoo koskaan ei koskaan)
Tää ajanjakso keväästä asti on ollut kyllä ihan ihmeellistä oivalluksien aikaa. Ihan niinku ois joku uus ERA OF UNDERSTANDINGS, koska koko ajan on olo kun einisteinillä, kun mä huomaamattani CONNECT THE DOTS ja saan ankaria happiness kohtauksia siitä seurauksena. HÄRRE minähän olen hengissä!!!!!! kysymys kuuluu oletteko te?
Hyviä oivalluksia menneeltä jaksolta:
1) jos se tekee sinut onnelliseksi tee se, jos ei älä
2) Älä jahtaa asioita. Tee omaa juttuas ja ihmiset jotka kuuluu sun elämään tulee kyllä!
3)Anna moukkua jokaiselle assholelle. Älä watsappaa perään.
4) laatu on niin paljon parempaa kun määrä. LESS IS MORE.

musta tulee niin hyvä ja viisas mummo vielä jonakin päivänä. (ei tämänkuun 17 VIELÄ!!)
Mulla oli muuten maailanparhaimmat 18v synttärit, koska mun perhe/parhaatkaverit/silloinen poikaystävä järjesti mulle ylläri kekkerit. Mä en tajua, mutta ne teki mut niin iloseks että muistelen niitä vieläkin hymy korvilla. Pusuja!

Tänä vuonna kuitenkin täytän maagiset 21 (kelatkaa kuinka vanha emäntä oon!!!!!, maatalokutsuu skolen jälkeen) Ja toisaalta haluaisin kyllä oikeesti sellaset megakauheet ilmapalloja täyteen kämppä shamppanja virtaa bileet!!! oishan se aika makeeta, mutta en kyllä tiiä nyt ei pankkitili ihan näytä siltä 8D toisaalta ois kiva vaan käydä syömässä thaikkua ja pitää aamulla brunssi tai käydä balettia kattoon tai jotain ihanaa! Totuus on kuitenkin se, että tänä vuonna kukaan ei taida olla mua herättämässä kakun kanssa aamulla.
KYSMYS KUULUUU vai onko??? kääkäkäk sitä me ei saada ehkä koskaan tietää!


Loppuun vielä plussia ja miinuksia tältä hetkeltä

+Älykkäät ihmiset, jotka puhuu paljon. Ja joilla on oikeesti kiinnostavia juttuja!
+Thaimaalainen ruoka
+hyvät saalatit baarin jälkeen (ihan harmittaa kun terveelliset elämäntavat on joidenkin ääliöiden mielestä halveksuttavia)
+Vogue
+Gaynor tossut
+raskaat baletti tunnit
+Mun satiinien aamutakki
+Viini ja oheis beverages :---D
+Whatsapp
+ois kivaa päästä jollekkin hyvälle pienelle keikalle kuunteleen live musiikkia

-Ääliöt
-Tuomitseminen
-pizza (I hate it so much)
-E-koodeilla täytetyt karkit
-overdose of boose

Miinuksia oli vähän vaikee keksiä, mutta keksimpä silti. niin kivistä, et tänään on vasta lauantai ja en malta ottaa iltaa, mä saan nimittäin vieraita! :) Nyt sen voguen ja indien pariin, ADIEU


IN ENGLISH

Enclosed a few pictures last couple of weeks. This has been such a out-of-sight time because I have made such a prodigious realizations about life. For instance more is less, Just keep consentrating about doing your own thing, don't rush, more quality is better than quantity and so on. Last weeks loveable things have been found in redwine and beverages, my gaynor-pointe shoes and ballet lessons, my new satin dressing cown, intelligent people, and vogue. Less groovy things have been assholes, E-codes in food supplies and overdose of boose. My birthday is also coming and I can't decide wheter I just wanna eat cakes and drink red wine with my bestfriend or set up a nice brunch or even some great parties. Well, we will see that one! Today I have some plans already, so gotta go before I forget how to read vogue efficiently.   

KISSES, adieu