lauantai 19. lokakuuta 2013

HEBE

TERE HUNAJAKILPPIKSET!!! 
nyt on serious business, ennen synttärijammi/viimeviikko postausta on aika laittaa haalari päälle ja bailata.

Mulla nimittäin on tällä hetkellä päällä kuninkaitten asu, tässä se on:
 Mutta ei tässä kaikki.. kattokaa mitä paljastuu selästä:
 eikö ookki cooli? Tää on siis Hebe haalari, ja oon oikeesti hengailu tää päällä ihan constantly siitä asti kun sain tän. Mullahan on ollut haalareita tosi paljon, mutta ongelmana on ollu se, että ne ei oo hengitäny tarpeeks. Mutta hebe, tää on ihan uskomaton kun tää hengittää niin hyvin mut on silti lämmin!! (100% puuvillaa, tsekkasin heti koska tunnetusti oon vähä tällanen materiaali friikki..)
ja kattokaa nyt tota selkää uudestaan.
LÄHIKUVA SELÄSTÄ: UUJEA
 Juttu on siis se, että hebe eroaa muista haalareista sillä tavalla, että siihen voi painattaa periaattessa ihan mitä vaan mieleen tulee. painamalla tästä pääset tutustuun lisää. Minkä takia tää kolahti muhun oli se, että kun tanssipiireissä ollaan tilattu kollari asuja, ja ne vaan yksinkertasesti on niin kamalia (venähtäneitä, ei istuvia halppiskama) Niin täähän ois ihan loistava vaihtehto tanssiryhmille ja miksei muillekin urheiluseuroille. Mä myös satakertaa mielummin abina ottaisin Heben koska, totuushan on se, että on tää nyt sata kertaa coolimpi kun jotku abikollarit. Urheiluseurat sen sijaan vois just painattaa esimerkiks ryhmän nimen ja eteen logon kelatkaa nyt esim sm kisoissa, kuinka kiva ja käytännöllinen tällanen asu on kisapuvun päälle! mä jotenkin oon ihan SO EXCITED TÄSTÄ!!!
Koska hebe haalarit on oikeen eirkoistunu ryhmätilauksiin on ne tosi kiva ja helppo tapa saada ryhmä asut ihan mille vaan ryhmälle HELPOSTI ja HALVASTI! :) hebejä saa siis monessa värissä (mm. tää pinkki, musta, harmaa, sininen...) ja alkaen 59 euroa!
Mun mielestä tää on tosi kiva ja personallinen haalari, harmitta ettei sillon omina kilpailuaikoina meillä ollut vielä mahdollisuutta saada tätä. Ja mikä parasta nää ei oo mitään china kamaa, vaan suomalaista materiaalia! Mä meinaan mennä tää päällä balettiinkin, koska vihdoin on kivasti istuva haalari. Jospa nyt jengi uskaltaa tulla jutteleen mulle kun selässä lukee nimiki. Mä oon menetetty muikkeli, nimittäin hebelle!

Jos liittyminen hebe jengiin kiinnostaa paina tästä tai tästä!


pssst. kiitti haalarista :)