sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Give me your stolen kisses, please

oottekos kattoneet baisers volés nimitstä ranskalaista leffaa? en mäkään, mutta se on stolen kisses ranskaksi, vähän on kivempi kun tää enkun kielinen versio, pakko kyllä kohta tehdä vaihdos. Mutta siis tällä blogilla ei oo mitään tekemistä sen leffan kanssa, mutta ehkä mun yleistietämykseen kuuluis kattoa se. Kertokaa, oliko hyvä jos joku on nähnyt?


 Noniin ja sitten synttäripäivään! Pakko eka oikeesti kiittää kaikkia ketkä teki siitä päivästä niin ikimuistoisen :) mulla oli oikeet synttärit JEEIJ!!! Aamu alko sillä että, kusettaja-nahkis joka oli aikasemmin kieltäytynyt mun aamupala kutsusta ilmesti brunssi juttujen kans meille! Eikä siinä vielä kaikki, nimittäin sain tytöiltä myös tämmösen:
 Siis mun on vaikee kuvailla, mutta tämmöset asiat tekee mut niin onnelliseks. Jos joku nappaa mun puheesta jotain tiettyä (puhun nimittäin aika paljon...) ja oleellisia asioita itkuhan siinä pääsi. Oon myös kiitollinen mun ihanasta uudesta kellosta ja sormuksesta, jotka myös teki mut niin onnelliseks :) I AM SO GRATEFUL!!!
 Sen jälkeen matkattiin luennoille, syömään, ajeltiin vähä taksolla ja sitä rataa. Illalla bailaus jatku, ja pakko vaan todeta, että hiton hauskaa oli, mutta onneks mä täytän vaan 21 kerran elämässä. ADIEU!!
Yön aikana kerättiin tämmöseen pikkuseen COSMIC TECHNOLOGY kirjaan kaikkee mitä ihmiset halus kirjottaa/piirtää :D Oli siinä naurussa pidättelemistä kun aamulla sitä selattiin. Teitte niin hyvän mielen meille, että itkuhan siinä piti tirauttaa uudemman kerran :D Ootte ihan parhaita! Kun laitetaan jurrissa olevat ihmiset + pieni tyhjäsivuinen kirja + kynä käteen syntyy MAHTAVIA TAIDETEOKSIA/herkkiä runoja!! en kestä!!Oon elänyt suurimmaksi osaksi (syndejä lukuunottamatta) hullussa kiireessä, uusiin ihmisiin tutustuen, viinilasien äärellä juttelujen, englannin kieltä kuluttaen, keksipakettejen, tenttikirjojen ja jäähtyneen kahvin hukuttamana. Huomasin äsken netin ihmeellistä maailmaa selatessani, että onneks en taida olla ainut, vaan muillakin taitaa olla ihan yhtä kiireinen syksy. Nyt voi hyvillä mielin vähä rauhottua ja ruveta taas priorisoimaan :) Mutta pakko kyllä sanoo, että vähän mä ootan jo joulua!!