keskiviikko 25. syyskuuta 2013

We meet for the reason: either you are a blessing or a lesson


Äsken oli kyl aika kriisin ajat taas... Koko kämppä pimeeks, onneks oli kynttilöitä ja onneks mä oon boss tai muuten vaan supernainen ja sain handlattyä tilanteen ihan ite!!! Oodi mulle ja oodi kynttilöille. Mulle silti enemmän.

Kriisin aikoja eletään myös siinä, että mua ahdistaa kun tiiän et mun pitää mennä ostaan talvitakki lauantaina ja muutenkin kauhee materialismi ahdistus nyt kuulkaas painaa hartioita. Mun ekologinen jalanjälki ei oo mitenkää kauhee vihree tällä hetkellä :-----D SE ON MUSTA!!!Kun määääääää (omistettu eräälle joka aina huomauttaa mun landemurteesta) vaan haluaisin tanssia, tai korjata sadonkorjuuta. 

Mun synttärit lähestyy ja härre kauhee ikäkriiski varmaa kohta! Mutta ennen ikäkriisiä pitää tottakai olla synttärikriisi, koska viime synttärit oli maailman huonoimmat enkä nyt osaa päättää pitäisinkö jotku kunnon bailut vai classyt brunssibileet vai kenties vaikka sophisticated coctail-juusto bileet. Näihin tunnelmiin ja (ei) kuviin, kohtumiseni mun ihanat buttercupit!