maanantai 16. syyskuuta 2013

The moment you doubt whether you can fly, you cease for ever to be able to do it

 JAAAA MORIENSTAA! 

on  ollu niin hyvä fiilis tänään. Johtuuko se siitä että ulkona oli eka oikee syyspäivä? vaih johtuuko se siitä, että vertaistuki ryhmässä ebsikas as hangover oli levinnyt myös muihin? vai johtuuko se siitä, että on näkynyt kivoja tyyppejä? Mä en tiedä mutta olo on ihan voittamaton!!!
 Pakko laittaa tänne väliin vähän koulukirjojen kuvia. Tossa ne on olleet pöydällä. Varmaa niillä on kohta juuret jo....  Lauantaina lähdettiin suvin kans sivistyneille viinilasilliselle. Jossain vaiheessa iltaa oli ihan pakko päästä tsekkaamaan yks mesta satamassa, joten viisaina as fuck lähdettin rämpimään sinne KÄVELLEN. jossain vaiheessa tajuttiin, että tään nyt ei olllu maailman paras idea, kun lenkkaritki jäi tältä reissulta himaan! No sinne päästiin ja olihan se sen arvosta!
 jos joku tuon illan jälkeen vielä heittää virolaisista jäätynyt kala läppää, mä kumoan sen IMMEDIATELY. paikanpäällä tuolla mestasssa oli vissiin jotain kuuluisiakin dj:tä, siitä päättelen miten mää virolaiset bailas. me ei tiedetty suvin kans yhtään mistä oli kyse, mutta se ei menoa haitannu. Oltiin nimittäi eturivissä! Jäätyneistä kaloista ei ollut tietookaan, tsiikatkaa notia käsiä taustalla WOOP WOOP:


Mä en tiedä mitä siinä sitten tapahtu, mutta jossain vaiheessa rupesin vaihtamaan niitä näitä jonkun paikallisen kanssa. Koska mussa ei ollut suoraan sanoen munaa sanoo suoraan, että nyt on kuules sellanen tilanne, että on tässä hieman muuta ajateltaa kun jutskailla sulle, tein sen mitä osaan parhaiten:
MYSTISEN KATOAMIS TEMPUN. se ei auttanut. tein sen uudestaan. ja uudestaan. Mä katoilin ton illan aikana valehtelematta kuus kertaa AINAKIN ja viesti ei mennyt perille. Olis ehkä pitänyt laulaa tällasta laulua:
Katoamis lisäksi mun erikoisominaisuuksiin kuuluu
-se, että mun otsassa kuulemma lukee EBS, JES JES EBS SIIS
-se, että oon ratsastanu kokkolasta tänne asti kuulemma ykssarvisella (true)
-se, että osaan tehää hyvää aamiaista
-se, että kuuntelen hyvää musiikkia
-se, että osaan nauraa aika kovaan ääneen ja pitää myös kauheeta älämölö
 -ja laulaa kaikkia eri lauluja täysiä ja mitä tärkeämmin täysin nuotinvierestä


ehkä se oli karma nimmitäin eilen itketti. Tosi paljon, itketti niin ettei tullut edes kyyneleitä nimittäin. compensoin sitä nauramalla. Tässä aiheeseen liittyvä kuva: KÄäkäkäk
Arvatkaa muuten mitä? Huomenna vihdoin uudet tuulet koittaa ja palaan näiden pariin:
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEe ehkä tää hyvä fiilis johtuu siitä??? ei se johdu se johtuu jostain ihan muusta! Vähän kyllä jänskättää, ja jollain tavalla kyllä semmonen ahdistuksen hento tuuli mennä taas uuteen ryhmään. Se on aina sellanen yks prosessi päästä tollaseen balettiyhteisöön sisälle :---D ja jänskättää kyllä sekin, koska mulla on tiettyjä vaatimuksia balettitunneilta (niitä on aika paljon), että onko se sellanen tunti missä viihdyn. no we will see tomorrow :)

Tiedän, että teitä kiinnostaa mitä haadekselle kuuluu nykyään??? Haades on on kuollut ja kuopattu valitettavasti. Hautajaisia ei ole vielä pidetty, mutta luultavasti joudun ne pitämään. Illan teemana voisi toimia vaikka juominen, koska haades nääntyi. Tästä piti tulle maailman pisin postaus, mutta ny tulikin muuta! ADIOS AMIGOS STAY ON TUNED

loppuun runo:

Katsoin aurinkoon, 
katsoin kuuhun, 
katsoin silmiisi, 
katsoin tiliotteen,
 ei perkele,
 katsoin takaisin aurinkoon