torstai 5. syyskuuta 2013

sometimes you just have stop thinking and let everyone other do that

 1. Keskiviikon ekoihin opiskelijabileiisin lähdössä.
2. Illan voi summata yhteen kuvaan ja se on niin tämä. Myöhään meni, mutta as always jonkun on pakko opettaa nahka-albert tavoille ja eestin luennolla oltiin 10.15, kuten kunnon kansalaiset konsanaan
3. Nää farkkushortsit jalkaan ja illasta ei todellakaan ainakaan tuu tylsä!
4. parvekkeella..
5. ja yliopistolla..
6.tulossa kotiin
7. autossa
8. Ja maman liikkeestä viime viikolla

Tuntuu niin kivalta olla taas täällä. Aina kun käyn kokkolassa, tajuan vaan kuinka erilainen mä nykyään oon ja kuinka erilaisia ihmiset täällä on verrattuna siihen mikä on kokkolassa. Mä en vaan taida kuulua sinne, vaikka kuinka yritän.

Mun urheiluinto on ihan hukassa (niinku koko kesän pelkäsin, niin niinhän tässä kävi),  ja kaikenmaailman fitness tulee korvista ulos. Jos joku vielä mainitsee terveelliset elämäntavat joudun saattaa lyömään sitä keskelle lärviä, tuolilla. Haluaisin tanssia, mutta kauhee duuni kaivaa jostain joku hyvä balettiopisto esille ja alottaa koko ryhmään tutustuminen alusta. Vaikka kesän aikana opin yhtä jos toistakin, opin myös sen, että joskus kannattaa ihan vaan kuunnella itseäänkin.
Mä oon käyttäny niin paljon mun aikaa kaikenmaailman ajatteluun, että oon yksinkertasesti ajatellu lopettaa ja suunnata kaikki mun ajattelut yliopistoon, siellä siitä onneks on hyötyä :--D Ainut asia mitä mun tällä hetkellä tekis tehdä on vaan käärityä peittoihin ja nukkua illan pub crawliin asti. MAYBE I DO THAT :D