perjantai 27. syyskuuta 2013

Nothing is more expensive than a missed opportunity.Nyt en voi mitään ittelleni, ihan pakko alottaa mun maailman cooleimmilla sukilla, nää on siis vanhat mut tajusin tossa yhtenä iltana että MITÄ HELKKARIA NIISSÄ LUKEE

Just mandatory thing to do: start with my most amazing socks... they are old and I just realized that they have some cool text in them
JA KAMOOOOOOOB! meitsi on mestoilla! kääkäkä

 ja sitten vähemmän tärkeimpiin asioihin...
HUUUUNting is over! eli aina-yhtä-ärsyttävän etsintöjen jälkeen talvitakki on löytynyt, kädet ilmaan ja niin edespäin! en tiennyt yhtään minkälaistaetsin ja löyty ihan perfecto, joten eiköhän tässä oo syytä jo juhlaan. Suvin kans tuli käytyä salaateilla ja yleisesti oltua vaan ihan supertyytyväisiä!

aaawyeah the so-annoying-winter-coat-hunting is over! I found a very cool one eventhough I didn't even knew what kind of I wanted..
Eilen lopetin olemasta tootalinen nössö ja vedin siis kärkkäreillä koko tunnin. Vihdoin ja viimein, voi gaynorit miten olen teitä kaivannut! Mä en vaan voi kertoo kuinka hyvät noi tossut on, en ikinä vaihda niitä pois. Tähän mennessä ne tuntuu niin hyviltä, grishkot olis jo pettänyt kauan sitten!

Yesterday, well I just basically stopped being a freaking pussy and I did danced my whole ballet lesson on pointe. YEEEES HERE WE HAVE POINT-EE.
 
 Mulla on tässä ollut pieniä erimielisyyksiä mun jääkaapin kanssa, koska mä luulin, että se salaa laittaa mun kokiksiin matoja. Hyvä etten ollut jo lähettämässä kiesipostia (kuuluu mun erikoisuuksiin, nimittäin kiesipostien kirjottaminen) coca-cola companylle, mutta ei mähän tajusin, että ne on vaan JÄÄSSÄ!! laitoin volaa pienemmälle ja kokikset jääty entisestää, kunnes totesin et no can do, jääkaapissa vikaa, kaikki sika kylmää (myös salaatti) vaikka minimillä koko kylskaappeni. Hävettää myöntää, mutta mähän olin laittanut sitä väärään suntaan....

 yes, I have the coolest fridge ever and I love coke aswell. eating breakfast in my underwear is nice too. 

Välimäki ei oo tullut vielä käymään, mutta luulen et se on tosi kiirrellinen tähän aikaan vuodesta, koska onhan syksy romanssin aikaa, et kyllä se varmaan tien viellä tänne viroon (mun sydämeen) löytää.
En tiiä mistä johtuu, mutta niinku aikasemmin sanoin oon niin täynnä kaikkee fitness-terveys-hehkutusta, että tekis mieli oksuta. No nyt mä oon myös niin täynnä kaikkee OH I AM SO DEEP LOOK AT ME juttua, että en jaksa enää. Oon puhunut liikaa ja kuunnellut liikaa, enkä jaksa enää yhtää miettiä miks universumi exists or anything like that. :D THIS IS SO AWESOME! no-way-roséhei, huomenna, koska viinihän tunnetusti ei koskaan petä!
 Tapaa Edgar. Edgar on pysynyt hengissä ainakin viisi viikkoa. Kaikki me jännityksellä ootamme, käykö edgarille hadekset, vai selviääkö se kauemmin. Musta tuntuu ihan ku oisin sinkkuäiti. Mä on niin hyvä äiti tolle puulle. KÄÄÄKÄKÄKÄKÄK
  
Say Hi to Edgar. He is a substitude (that was mean) to my long-lived (and -loved) bonzai tree called Hades. I feel like this is some kind of thrilling movie or something, cause we all wanna now, If I can keep that sweetie alive. I feel like single mom now. 
Ei mulla sitten muuta! tai oikeestaan olihan mulla loppuun ihan vaan random asioita listattuna:

*Maailman mahtavin asia on kuivatut hedelmät. Mää en tajua ne on vaan niin herkkua (banaanit parhaita) helposti menee kaks pussia, liikauttamatta muuta kuin kättä.ja suklaa ja kakut. 
*Jee huomenna on lauantai-lauantai-lauantai eli national kakku-viini päivä OUJEEEE!
*Tänään on ollut kiva päivä
*siis alusvaateiden shoppailu on maailmanparas asia myös -totally addicted
*kaikki mikä on nahkaa ja kallista ja kivaa!
*Terkkuja juhikselle

niijoo ja pps. ITS MEE MAARIO: