sunnuntai 8. syyskuuta 2013

just took me back to in your house and stare at me with the lights off to feel something


.aaaw yeah
 sunday yeahh ja ilman creppfestiä!!! (Krapu-juhlat). Oon kärsinyt tällä viikolla mun elämän pahimmat crepp festit, eli niinku juhlaahan tää oli kun heräs ihan loistava vointisena! Säädin myös mun iphoneen maailman cooleimmat uudet soundit, joten oonkin katellu sitä vähän väliä (ehkä myös jostain toisesta syystä) ;--D


Meitsillä on tässä ollu koulukirjat auki ja oon vähä lueskellukki jo, mutta koska kaikki muu näyttää taas kiinnostavan enemmän löysin itteni täältä! Tänään raahaudutaan pumpkinin (eli nahka-albertin) kans lenksulle koska ollaan päätetty, että ens viikon ryyppäjäiset pitää ansaita, joten WORK HARD PLAY HARD koittais pätee tääl nyt ainaki 4 päivää (muuten ihan kamala biisi)

Nahkis on ihmetelly että mitä helkkaria mää hommaan, kun aina välillä ottelen printscreenejä mun iphonen näytöstä. Mitä ihmettä mä sitten kuvaan?? Salaa itteäni, printscriinailen yläosattomai miehiä vai cheattaan kokeika varten?? JOKAINEN VASTAUS VÄÄRIN (vaikka keskimmäinen houkutteleva) meitsillä on tämmönen semisti hassu tapa (pitkätarina johon liitty ensimmäinen elämän rakkaus ja paljon muuta) Printscriinata kaikkia tasa kellonaikoja! Esim 11:11 ja 12:12 ja niin pois päin. Kamerarulla alkaa kohta jo täyttyy ja mä ajattelin jakaa viime viikolta muutaman, ja samalla näyttää mun loistavia instakollaasin teko taitoja:

 KKÄÄÄKKÄKÄKÄ. tälle on siis oikeesti pitkä ja hyvä selitys miks oon koukussa tähän. Se oli sellanen meidän juttu!

Sitten seuraaviin polttaviin asioihin, eli virolaiseen maailman parhaaseen keksintöön KOHUPIIMAKREEMIIN! eli suomalaisittain google translatoria apua käyttäen KERMAJUUSTOON. joka ei todellakaan oo kermajuustoa, joten pidetään se ihan vaan kpk näi meidän kesken. Elämä ilman tätä, no se ei oo elämää.


Räekoja platsilla on tullut hengailtua taas yöaikaan ihan tarpeeks liian vähän. Tässä mun hieno taidekuva siitä. jos tuutte käymään täällä mun kotikonnuilla, suosittelen lämpimästä möyrimään tonne. Ihan vaan vaikka niillä kuuluisilla creppendaalen festeillä, jotta voitte kertoo myös kokeneen kulttuuria viinanhaku kulttuuri reissulla :DEi kai muuta sit tälläkertaa, täällä me pohjosen emännät vaan jammaillaan, ja nyt jo ootetaan torstaina! AY CARAMBAA!