keskiviikko 25. syyskuuta 2013

It is amazing, how manageable the whole world feels when you have just a blanket and right arms around you

Yritin pysyä täältä pois tän viikon kun se helkkarin microeco koputtelee jo pahasti ovella. Ei tainnut olla yllätys kenellekkään ettei itsehillintä riittänyt! Minä joka addictoidun kaikkeen -instagramiin, kahviin, balettiin ja lista jatkuu loputtomiin. 

Opin tänään macron luennolla enemmän microsta kun puoleen vuoteen. Kävin balettitunnilla, join liikaa kahvia ja ahdistuin ajan puutteesta. Onhan tää nyt aika karua kun elämän sisältö on viikon ajan vaan yliopistoo aamusta iltaan, mutta jos jotain niin ainakin oppii arvostamaan vapaa-aikaa ja kaupan päälle en enää roiku turhaan missään fbssä ja instagramissa. Kun ei kerkeä edes puhelimen kautta suomeen kuulumisia vaihtaa muuten kuin vaatteiden vaihdon kautta, puhutaan hc menosta. Mut miettikää sitä voittaja fiilistä kun lauantai koittaa?!? Maailmassa ei taida olla mitään parempaa!

Luin hiljattain artikkellin ranskalaisesta elämäntavasta -ottaa kaikki irti arjesta. En muuten lukisi, mutta nyt kiinnitti huomion kun yksi rakkaus siellä euroopan toisella puolella on. Viiniä päivällä, kakkuja jällkiruaksi ja pitkiä kävelyjä -minäkin haluan sellaisen arjen, ehkä sitten ensi viikolla (-voin myös koittaa lähikahvilaa vihdoin)

Kaiken tämän keskellä, on hassua, että olen silti super heurese. Johtuneeko terveydestä vai ihanista viesteistä? En tiedä, mutta kivaahan tää elämä on vaikka kello on yksi yöllä, eikä uni oo tulossa vielä pitkään aikaan.