perjantai 20. syyskuuta 2013

In order to succeed, your desire for success should be greater than your fear of failure.

Tere õhtust sobrad!!
  kysymys kuuluu, oonko mä menettänyt kyvyn kirjottaa, vai oonko mä hukanut mun kameran, vai onko kenties tallinnalainen mysteerimies syönyt mut joka kulkee vanhassa kaupungissa kysellen kas tallinna on valmis?? Jos näätte tän miehen, älkää vastatatko ikinä kyllä, koska muuten se tekee pahaa ja päästää padot irti ja kaikki talsulaiset hukkuu!(old legend) No en oo tavannu kyseistä miestä vielä (onneks) enkä mitää edellistään noista, vaan kaikkee muuta!!! Ennenku rupeen käymään tän bloggerin/lookbookin sähköposteja läpi, tulin kertoon tän viikon kohokohtia!

LET'S GET THIS PARTY STARTED:
TUESDAGEN, TEINEPÄEV, TUESDAY, TIISTAI
Kärkitossut vaihtu vodkapullon ja pubcrawliin kun mut saatiin suosuteltua lähteen. Meidän helsinki vahvitukset tuli käymään talsussa (aka ebsiläiset stadista) ja pakkohan oli lähtee näyttää vähä tallinnankatuja :) Tottakai, kuten jaloviina-tiimi luonnollisesti, voitettiin ainakin jossain lajissa :---D Oli kyl tosi hauska ilta, ja seuraava päiväkin oli mukava! Kuvia otettii ihan hitosti, mutta ei mun phonella. Lisään myöhemmin jos saan niitä joskus käsiini :--D ainut kuva missä en näyttänyt mortalilta (siltä vatilta) on yläkuva. Johtuen ehkä siitä, että en ole yläkuvassa osallisena.

Niinjoo ja meinas ihan unohtua! Yks tehtävä oli vaihtaa jotakin jonkun paikallisen kanssa ja mä sain vaihdettua tulitikku askin tällaseen levyyn jonkun jantterin bändin biisiin!!! kelatkaa kuinka makeeta? no okei, joku oli myös saanut vesimelonin, joten on sekin aika nice! mut still!
KOLMPÄEV, KESKIVIIKKO, WEDNESDAY, MERCREDI
Ei musitikuvia.  Kotiin, pikakahvit, Enkun luento, väsynyt meininki, hengailua kaiffareiden kanssa, mahtavia oivalluksia, vihdoin miettemisen lopettelu,  hyvää safkaa kotona ( still good wifey):
TORSTAI, THURSDAY, NELIPÄEV, JEUDI
Torstain safkaus ei alkanut niin hyvin, kun edellisen illan. Palanut paahtoleipä aamulla. En malta ottaa hetkeä jolloin oon joskus ajoissa jollakkin luennolla. luennot 10-19.30, välissä käytiin kaupungissa pyörimässä:) Illalla uus balettitunti, sekä hengailua. Syksynen taiteilijahörhö on mennyt kivenalle nukkumaan.
välikevennys:


FRIDAY, PERJANTAI, REEDE, JOKUEIMUSITIKUVIAMIKÄTÄÄONRANSKAKSTAIRUOTSIKS
Managementtii, kroppa alkaa oleen jo normaali pisteessä, yleinen hyvä fiilis! Microeconomian pakoilua, suvin kanssa kahvittelua, parasta aikaa pyörien kristiinessä. Ja kuka tietää mitä illalla! mut sen tiiän et huomenna on spora-kännäys-päivä, eli illalla punkkua jihuu!
ADIOS AMIGOS
in English: last week basically went fast as hell while attending in a pub crawl (pure awesomeness), playing a fool with my friends, trying with my new ballet class mates, going university, drinking coffee, getting knew to new people and basically just being awesome. yep and the weirdo old abstruse lady is finally gone. THANK GOD. :D