maanantai 19. elokuuta 2013

Where we love is home - home that our feet may leave, but not our hearts.

 AAAAAAAAAAAAAAAAAAEEAAAAAAAAAAAAAAAAEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe
ei jummi jammi meitsi on himpessä!!!!!! epätoivo meinasi jo iskeä, ennekun saavuttiin satamaan, mutta heti kun astuin laivasta ulos ja olin tilannut taksin, ei ollut onnenkyyneleet kaukana. Ja itkuhan siinä tuli kun kotiin pääsin. Kaikilla asioilla on tapana haalistua, ja voi kuinka mä olin kuitenkin unohtanut kuinka helkkarin ikävä mulla tätä paikkaa oli ja näitä ihmisiä, ja tätä kieltä, ja keltaisia takseja, ja mun karvamattoa ja sohvaa ja kauniita ihmisiä ja komeita herrasmiehiä ja härregyydiä ja joukkoliikenettä, ja halpaa ruokaa, ja kirjakauppoja, ja mun olkkarinnäkymää, ja tätä mahtavaa hellettä, ja ihan kaikkea.Tulin kotiin, vaihdoin kevyemmät vaatteet ja lampsin suoraan kattoon mun lempipaikkoja. Nyt vaan poukkoilen paikasta toiseen täällä asunnossa kun oon niin onnellinen, että en tiiä miten päin oisin. TÄÄ ON MUN KOTI. On se ihmeellistä, miten yhtäkkiä kun maanrajan ylittää niin kuinka voi pää täyttyä sellasella tajuttomalla onnellisuuden tunteella että oksat pois!!!! ainut asia joka tällä hetkellä harmittaa on se, etten lähtenyt tänne jo aikasemmin.Postilaatikon tilaongelmien lisäks mua vähän pelotti onko täällä paikat muuttuneet. Esimerkiksi, meneekö sama bussi vielä samaan paikkaan? Onko täällä vielä sama ilmasto? Onko täällä samanlaisia ihmisiä? puhuuko ne vielä viroa? Onko mun lempparikaupat vielä pystyssä? Onko täällä vielä yhtä halpaa? Pelkäsin turhaan. ei voi kun hymyillä kun sama virun rasva-myyjä-komistus yrittää samanlailla vieläkin myydä rasvoja ja huutaa perään "you, beauty I see your smile" ja vielä kauppamajan kohdalla kuuluu "Still seeing it, still smiling"

Mää taidan mennä ostaan vähä kartsaa ja tulla kotiin keittää teetä, ja mennä tohon alas istuun ja tsillaileen ja huomenna vois vaikka mennä katto terdelle ;)
rakkautta kaikille!
niin, ja kiitos kahvista!!!!


ps. pops, tätä yritin tänää sulle watsapata, joten tässä tulee: