torstai 29. elokuuta 2013

Oh it is not you really, it is your music taste

  Tere Hapukoorit !!!

aloitetaan mun matkalla käymään takaisin kokkolassa. Muistatteko vielä simpukkakirouksen? Se taitaa nyt olla poistunut ja tilalle on tullut uusi kirous, joten eiköhän se olisi sitten sama jos ottaisin suoraan samaanin miehekseni. Että jos jotain kivoja, parrakkaita samaaneita tarjolla nii tänne vaan, oon hyvä vaimo, osaan tehä hyvää safkaa ja leipoo ja muutenkin kuuntelen hyvää musaa ja sitä rataa.


Samaania nimittäin siihen, että mulla on puhelin täynnä kuvia suomalaisista randomeista ihmisistä. Mä oon havainnu ensimmäisen merkin tästä kirouksesta jo abiristeyltä tultaessa. Nimittäin ihmisillä joilla on pakkomielle vetää penkki MAXI ääriasentoon taaksepäin on myös taipumus hakeutua mun eteen istumaan. Tää on tapahtunut miljoonia kertoja, ja minä ovelana kun basilhiiri konsanaan aina salakuvaan näitä janttereita ja sendin niitten kuvia ympäri watsappia. Tämä tapahtunu matkalla viimeksi kokkolaan, viimeksi helsinkiin ja nyt taas. Ja nää ei todellakaan oo ainuat kerrat! Ja aina vaan suomessa.  Juho ehdotti, että koputtaisin olkapäätä ja sanoisin "Anteeks, äsken tuli kuulutus, että kaikki joilla on maxi asennossa penkki takana, voi painua... no voitte kuvitella lopun! " tai vaihtoehtoisesti kynä ja paperi kädessä: "Anteeks, teen lehteen juttua itsekkäistä ääliöistä, saisinko haastatella teitä?"  KÄÄKÄKÄKÄKÄ . Juho on huippu.

SHAMAANI WANTED!!!!

Sitten muihin asioihin.. Tein tänään päivän hyvän työn ja annoin puolikkaan mustikka-laku pussin jollekkin japanilaiselle turistille, ihan vaan siksi, että teki mieli antaa se. Ja no osaksi myös siksi, että uskon hyvän kiertävän. Tämän jälkeen tapahtui sitten tuo penkkijuttu taas, joten en usko ehkä hyvyyteen, enää ollenkaan. No nyt juksasin, kyllä mä uskon. 

Nyt kun kokkola on ollut jo jalkojen alla muutaman tunnin, olo tuntuu aika ihanalta. On kivaa olla kotona ja täällä käymässä. Kun kävi tallinnassa taas muistuttamassa itseä minne oikeasti kuuluu, ja siitä, että mulla on siellä ihania ystäviä ja ihana elämä, ei kokkola taas tunnu yhtään niin pahalta! Täällä on oikeestaan ihan okei käydä vähä hämmentämässä pakkaa, aina aika ajoin kun itse on jotenkin niin paljon kasvanut erilleen näistä kuvioista. Niin ja äsken katottiin popsin kanssa Hansin matkassa, ohjelmaa. Siis ihan huippu!!! mä en kestä mikä jakso, miksei kukaan oo puhunut hanssista mitään? hanssille kruunu, ihan huippu programmi!!

Takaisin kokkolaan...Mun ja mysteerimiehen juttu on muunmuassa ollut ihmisille täällä asia jota on ihan hirmu vaikea ymmärtää. Porukka vaan täällä ei suostu sulattamaan sitä, että me pidetään yhtä vuodesta toiseen. Tää on oikeestaan tosi vanha ja kulunut juttu jo, mutta koska tän takana on hauska tarina kerron kuitenkin ;) Silloin kun porukka tulee rohkeasti utelemaan päin naamaa tämmösiä asioita, ainoa asia mikä on jäljellä on suoritettava  tehtävä like a boss ja ottaa kaikki ilo irti: aina kun yli uteliaita ihmisiä tuli kyselemään multa tai juholta meidän suhteesta vastailtiin kummatkin kaikkea ihan randomia, mitä sylki suuhun toi.

"Joo me seurustellaan"
"Kuka Juho? en kyllä tiiä yhtään kenestä puhut..."
"Joo se on mun paraskaveri"


 Meillä oli niin hauskaa miettiä ja kattoo ihmisten ilmeitä kun ne spekuloi näitä juttuja keskenään KÄÄKÄKÄKKÄ. Muistan aikoinaan kun pidin nuoremmille jotain treenejä, ja tuli puheeksi pienten kaupunkien juoruilut, kehotin vaan ottamaan kaiken irti niistä ja kääntämään asiat pää laelleen. Ei elämä oo niin vakavaa!

kokkolassa yks hassuimmista jutuista on insidensit, joilta ei vaan voi välttyä! viimeksi täällä käydessä draamaa taas riitti, mutta joskus ainut asia mikä on jäljellä on jättää draamailiat draamailemaan keskenään ja keskittyä vetämään itsensä FUCKING MORTALIKSI (siksi mukiksi, ettei taas mua(kin) olla lähettämässä aa kerhoon :--D) KÄÄÄÄKKÄKÄKÄMun liikunta into on jossain niin kiven alla, etten ees keksi sanaa sille. Oon niin täynnä kaikkea fitness juttuja että tekis mieli oksentaa! Fatness forsure, definitely to me! :D

Nyt taas tuli kyllä niin sekava postaus, etten itekkään saa selvää. Taitaa mennä väsymyksen piikkiin! Nyt nukkuun, koska huomenna on luvassa kaikkee kivaa <3 Hyvää yötä rakkaat, niin ja KIITOS KAHVISTA! <3