tiistai 27. elokuuta 2013

Men go abroad to wonder at the heights of mountains, at the huge waves of the sea, at the long courses of the rivers, at the vast compass of the ocean, at the circular motions of the stars, and they pass by themselves without wondering.

Oli niin paljon asiaa eilen illalla, mutta mä en vaan yksinkertasesti pystyny muodostamaan järkeviä lauseita. Oli siinä naurussa pidättelemistä kun avasin kesken jääneen bloggerin tänään. Otetaampa uusiks!!

Mama tuli ja mama meni. MIÄÄH. Meillä oli tosi hauskaa! syötiin, juotiin ja nautittiin tallinnan drinksuista. Myös uusi lemppariravintola löyty! ja mä sain simpukoita! I AM SO HAPPY! Oltiin ihan liekeissä, ja mä harkitsin meidän tarjoilijan pistämistä purkkiin ja tuomista kotiin. Onneks se ei oo vielä liian myöhäistä.
Äiti muuten suomensi mulle yhden mun taulun, ja on vaan ihan pakko jakaa se teidän kanssa. Yleensä äiti on aika haka englannissa, mutta en osaa selittää mitä hittoa. Tässä tulee taulu:
 ja suomennos: unohda eilinen, se on jo unohtanut sinut. (tähän asti kaikki hyvin..) Älä sokeroi huomista, sinulla ei ole lihaa. Aukaisi silmäsi, sydämessäsi olet ihana tyttö! MOM WTF?!?! :----D naurattaa vieläkin tää!

 Purses, anyone?? jos joku tarvii laukkuja, mulla ois muutama ylimääräinen ! esim viidellä eurolla saa tulla adoptoimaan.. :D
Koska täällä on vielä full kese as my Greek friend would say, eilen olin piritassa melkeen kokopäivän.  Rannalla oli myös brittiläinen feikki david beckham, jolla oli kovemman luokan bisnekset käynnissä. Sen jälkeen kun sama david puhuu venäjää ja olet jo juorunnut hänestä kavereille, on aika hipsiä hiljaa himppeen, ennenkuin se sama daavidi rupeaa puhumaan suomeakin... Mä kylläkin hipsin kaupunkiin, aika huonolla menestyksellä, tuli nimittäin ostettua vähän sitä ja tätä. I AM SO BAD, AGAIN!

Kello on siis 8:22 (kuka olis uskonut vuosi sitten, että oon tähän aikaan hereillä?! no en minä ainakaan) ja aamupala on jo syöty ja dataan sämgyssä. Tääkin aamu alko sillä, että toivotettiin juhon kans hyvät huomenet toisillemme, niinku melkeen jokainen. Ulkona paistaa taas ihan pilvettömältä taivaalta arska, joten jos en oo maailman laiskin taidan mennä ottamaan arskaa taas, ehkä tohon takapihalle!

Niin ja mitä tulee siihen tallinnan muuttumiseen.. olin menossa tanssiakatemialle hakemaan uuden tunniplaanidin ja kappas, koko tanssiakatemiaa ei oo enää olemassa. WHAT I SUPPOSE TO DO NOW?? :-D Tykkäsin niin mun opettajasta, enkä haluaisi vaihtaa, on mulla kyllä yksi backup plaani, mutta en mä kyllä niin vaan haluaisi vaihtaa. Laitoin viestiä akatemialle, ja  odottelen vastausta, minne mun kärkitossut seuraavaksi vie!


adios hunikset!