sunnuntai 18. elokuuta 2013

Certainly, it seems true enough that there's a good deal of irony in the world... I mean, if you live in a world full of politicians and advertising, there's obviously a lot of deception.

 "This post contains strong language and alcohol references from the outset and throughout"

EI hele, taas on aikoja eletty!!  aattelin laittaa tollasen varotuksen heti alkuu, ettei kukaa nyt vaan saa sydänkohtausta tästä postauksesta joka sisältää mehu shotteja. Jos oletat että joudut aa kerhoon luettuasi postuaksen loppuun lopeta lukeminen tähän.

Vielä kerkeät kääntää kanavaa!

laitetaan vielä kerran:
"This post contains strong language,and alcohol references from the outset and throughout"

Noni KÄÄÄKKÄKÄkäkäkÄKKÄÄKkääkäkkä nyt sitte asiaan :) ay carambaa!
Alan kohta vastaileen lookbookin ihmisille, niiden lähettämineen kommenteihin ja inbox viesteihin (mitä oon btw postponannu liian kauan, mutta sitä ennen oli pakko tulla morienstaan teitä! tässä tulis kuvia viimiseltä viikonlopulta kokkolassa.. Ainut asia mitä tällasen viikonlopun jälkeen on jäljellä (sumuisten happy joyden, suuren naurun, ihmeellisten muuttuneiden baarien, jauhojen suuhun laittamisen, korkonegillä tepastelun, halailun, popsin ja momin kans hengailun, syömisen ja tottakai ihanien aikojen) , on pakkaa laukut, ja muistuttaa itseä, että elää itsensä takia ja lähteä asap pois rakettijunalla kohti omia mestoja! Kokkola we have quite time together, but as always is my time to go!


 LET'S GET FREAKING MORTAL, LET'S GET FREAKING MORTAL
 ja sitten leivottiin aamulla maailman parasta piirakkaa. Jota seuraavana päivänä söin suoraan tuosta vuasta samalla laulaen: kuka tarvii ketää kun on kerran tätä maailman parasta piirakka, ja vielä parempaa musaa!
 Kävin moikkaamassa myös annaa, ja halailemassa ihmisiä kun en taas hetkeen tuu tänne niin pitkäksi aikaa, että kerkeisin moirenstaa!
 Sitten mysteerimies tulikin mun luo ja tehtiin taas kaikkee meidän basic juttuja. Röhnötettiin, kuunneltiin musiikkia, maattiin kallioilla ja juteltiin. Puhuttiin siitä, mitä ollaan kesänaikana opittu. Mun lista oli aika pitkä!
 Niin me vaan aina juhkun kans päädytään hengailemaan yhdessä vuosien jälkeen yhä uudestaan samoihin mestoihin. Maailma muuttuu ympärillä, ja samalla vauhdilla meidän parisuhde statukset, mut jos joku on varmaa, se on, että me ollaan toistemme elämään tultu jäädäkseen. oon niin kiitollinen mun tän hetkisestä elämästä!

Tää oli mun ja juhkun urheilukesän 2013 loistava päätös. Tää tulee sanakirjaan kohtaan: Laiskamato

niin joo, ja jos joku sai taas käsityksen, että viikonlopun aikana on nautittu alkoholipitoisia juomia, huokaiskaa helpotuksesta. kaikki laseissa olevat juomat ovat mehuja. Ja mortalkin tässä kohdassa tarkoittaa morttelia, joka on maljamainen astia mitä käytetään asioden hienontamiseen. Morttelista voit lukea lisää täältä. KÄÄÄKKÄKÄKÄkäääk.

good night lovers!


ps. Mä oon aina tutkalla liikkellä, eli siis en yleensäkään baarissa/lenkillä/kaupungilla kauheesti tutkaile ympärille. Oon yleensä niin keskittynyt mun kaiffareihin tai omaan musiikkitranssiin, etten useimmiten huomioi mitä ympärillä tapahtuu! Älkää nirhatko mua jos en joskus huomaa moikata takaisin, tulkaa viereen vaan ja moikatkaa uusiks nii eiköhän tääkin kuuro emäntä kuule! Mä oon vaan iloinen :--) niin ja terkkuja tytöille joiden kanssa hälsattiin tänään! S2

Ei hitto nyt on kyllä pakko mennä nukkumaan ja vastata vaikka huomenna rakettijunassa niihin lookbookin meileihin! I AM SO BAAAD NOOOOOO :----D