tiistai 27. elokuuta 2013

But first, COFFEE
Tää päivä, nyt ei oo ollut mikään niistä loistavimmista, kroppa on ollut sekasin kun seinäkello ja pää vähintään yhtä sekasin. Lähetin mun junaliput väärän numeroon, missasin kaks bussia, tiputin ainakin puolet kirjakaupan kirjoista lattialle, missasin myös kaks leffaa, poltin kielen kahvilla, joku ääliö tuli kyselemään virussa onko mulla mallikansioo (siinä vaiheessa meinasin jo lyödä tolla kahvitermarilla päähän sitä), olin mystisesti menettänyt mun tavan osata kävellä korkokengillä, mun naama on turvonneempi kun elefantin korvat ja nojoo tämmönen aika kiva maanantai fiilis, vaikkei edes ole maanantai!

Tämmösen päivän jälkeen ei voi muuta kun mennä lempparipaikkaan maailmassa (kirjakauppa) hymyillä miehelle, joka otti syyt niskoilleen mun tiputtamasta kirjasta ja nosti sen mulle avuksi, ostaa täysin tuntemattoman kokoonpanon vinyyli, ihan vaan sen takia koska raukattaa kun kukaan ei oo ostanut sitä (toivottavasti ne tuli onneliseksi kun ostin sen :--)) Ja vetää kahvit naamaan ja hymyillä!

ps. tää musa on aika hyvää!

A story about a girl who didn't managed to do anything but calamity and eventually ends up in her favourite place in whole city (the bookshop) and meets a nice gentleman who helps her even if she didn't want to and now as always they are completely strangers and they will never meet up again. So basic day!