keskiviikko 7. elokuuta 2013

50 shades of hipster: he pulled down my aztec leggins whilst I undid his chinos, we then took off each others vans and poured tea over ourselves

AAAAAAAAAAAAAHHHAHAHAKÄÄKÄKÄKÄKÄKÄKÄKÄ.
Kello on 00:40, ja as usually kymmennen nukahtamisyrityksen jälkeen, olin sillee antaa olla, eletään nyt tää viikko vielä yöeläimenä ja tehdään kaikkee ihania yöjuttuja. Mitä en oo vielä tänä yönä tehnyt. Mä lähden lenkille! yö lenkille, siis tonne ihanaan maalaismaisemaan, juoksen vapaana kuin peura hyppelehdin menemään pitkän tauon jälkeen ja kaikki on ihanaa ja linnut laulaa ja aurinko hymyilee mulle ja ei tuule ja hyttyset on caribian lomalla. No lähdin sitte, ja vedin lenkkarit jalkaan, musat korville ja menoks.
Lopputulos:
"First I was like yeah I am going to go jogging and then I wa slike.. maybe this is not a good idea afterall. So here I am standing alone in darkness #Scaredofdark #letsbehonest I am not going to go there, right?! #Strong and #Independent?! #Finland night without night, where are you when needed???? just wondering... #TheProvinces


Jep, eli juoksin ehkä kymmenen metriä, ja luultavasti otin myös maailmanennätys ajan 400m takasin juoksussa kotiin, meinaan pojat, en oo koskaan juossut niin lujaa. Valehtelematta joka toinen katulamppu oli rikki, ja tämmösiä kohtia oli missä ei ollu lamppuja olleskaan! Oujee juokseen jee, oujee jee ihanaa että kohta aamulenkit taas jee! Kävin nimittäin hakeen nukahtamislääkkeet tänää apteekista, nii kyllä lähtee!
Noh huomenna uus yritys tän lenkin kans sitten ennen yövuoroa, hah!
Meidän maman itseistuttama omenapuu muuten tuo omenoita ehkä maailman eniten. Apples for everyone! Josta tulikin mieleen tän päivän asukuvat, joita pyysin äitiä ottamaan. Äiti ollaan puhuttu tästä niin monesti ja tässä on parhain minkä mama sai napattua, oon nauranut tälle veet silmissä, etten kestä. En oo ihan varma, sekottiko mama mut ja sen varjon vai mitä ihmettä tapahtu, mutta kun yritin ohjeistaa kuvaamaan enemmän mua, sain vain vastaukseksi "Mutta haluan mun omenapuunkin kuvaan" :D no, äiti, mites tän selität, koska viimeks kö mä tän kuvan tsekkasin tässä ei kyllä näy rakas tyttäresi eikä meidän omppupuukaan... alienklubista päivääKÄÄÄKÄKÄÄ

Käytiin maanantaina maman kans finedine, tässä samalla rannalla (missä asutaan) olevassa kesäravintolassa, ja oli kyllä ihan kesän parhaimpia hetkiä!otettii pyörät alle ja 4 minuuttia ja tsadaa hetkessä oltiin from home to dainty ravintolassa!

Että semmosta.. lasien omistajaa ei oo näkynyt ja mysteerimieslasien tarina jatkuu, joten otan oman käden oikeuden ja lainaan näitä hetken.  Seuraavaks meen ehkä lukemaan esim suuren satukirjan kolmannen kerran ja sen jälkeen voin esim kattoo geordie shoren uusia jaksoja ja toivoa että uni tulee, ennen seittämää aamulla. 4 days to go to make my leptin act like normal! 

Mitä jengi tekee kun ette saa nukutuks? kaikkee muuta voi ehdottaa, mutta mun sunnintai-maanantai-tiistai-torstai baareilut on niin baareiltu jo! :--)